• Головна
  • У Львові будуть вчити, як народжувати ангелів
10:14, 15 грудня 2011 р.

У Львові будуть вчити, як народжувати ангелів

Сьогодні у приміщенні арт-студії, що розташована в Залізничному УДЮМКу на вулиці Комарова, 3 стартує мистецька акція. Майстер-клас з виготовлення різдвяних ангелів відбуватиметься для дітей шкільного віку та гуртків культурно-мистецької школи «Арт-студія».

Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Як повідомили в УДЮМК Залізничного району Львова управління молоді, сім’ї та спорту, такі майстер-класи не тільки цікаві, а й корисні для молодих митців. Для дітей це своєрідна арт-терапія, під час якої розвивається увага та дрібна моторика пальчиків.

Керівник управління молоді, сім’ї та спорту Наталка Федорович: «У День святого Миколая здавна заведено робити подарунки. І зараз саме час підготувати сюрпризи рідним, не тільки отримувати подарунки, але й дарувати їх. І, звісно, найціннішими є речі, виготовлені власноруч. Зараз існує тенденція, коли свято зводиться до дарування дітям дорогих подарунків, - а початкова ідея обміну приємними сюрпризами та добрими справами забулась. Сьогодні необхідно заохочувати дітей робити подарунки для своїх рідних і друзів. Адже кожна мама і кожен тато буде приємно здивований маленькому сувеніру, який дитина зробила власними руками».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...