Тисячі пацієнтів, які бажають звернутися за найбільш кваліфікованою медичною допомогою, мають можливість щорічно виїжджати на лікування за кордон. І їх кількість зростає з року в рік. Якщо ще пару десятків років тому українці виїжджали за кордон переважно для відпочинку на курортах, то тепер ситуація дещо змінилася. Все більше жителів Львова їде з більш конкретними і практичними цілями: підлікувати захворювання гінекологічного, урологічного, флебологічного, проктологічного, гастроентерологічного, ендокринологічного, кардіологічного, онкологічного ортопедичного, офтальмологічного та інших профілів. Особливим попитом серед жителів України користується хірургія та лечение рака простаты в Германии.

Сюди їдуть також, щоб пройти процедуру штучного запліднення, на пологи, для пересадки органів. Дуже багато хто воліє зарубіжних професіоналів вітчизняним, зокрема, це стосується німецьких стоматологів і пластичних хірургів. І все це тому, що рівень надання медичних послуг тут надзвичайно високий, що найчастіше виправдовує очікування зарубіжних пацієнтів. Апробована в клінічних умовах лікувальна стратегія і висококваліфікований медичний персонал, значні науково-дослідні можливості і застосування прогресивних фармакологічних препаратів, суворе дотримання світових стандартів лікування та наявність прийнятних цін - ось критерії, які пояснюють щорічне постійне зростання кількості бажаючих відправитися в Німеччину, щоб поправити своє здоров'я , пройти курс реабілітації або діагностувати захворювання.

Детальніше про це жителі Львова можуть прочитати на сайті West Medical, який по праву можна назвати своєрідним посередником між потенційними пацієнтами та німецькими клініками, що відкриває шлях до європейського рівня якісного медичного обслуговування. Яскравим підтвердженням цього можуть слугувати численні відгуки вдячних пацієнтів, які вже пройшли курс лікування або реабілітації за кордоном.