Професійне бюро перекладів - це простий, швидкий і надійний спосіб зробити переклад документації, технічного проекту, юридичних, фінансових, медичних матеріалів. Звертаючись у бюро перекладів, клієнт захищений двостороннім юридичним договором про надання послуг.

У Львові послуги перекладу пропонують близько 20 бюро. Ми виділили 5 найкращих бюро перекладів Львова, враховуючи їх досвід роботи, ефективність, рівень обслуговування та відгуки.

1. Бюро перекладів Еверест (вул. Коперника, 29). Тут можуть замовити переклади приватні особи та компанії. Переклади для бізнесу або для особистих потреб здійснюють на 9 мовах, в перелік яких входить і грецька мова. Висока якість, розумна цінова політика. Також бюро пропонує ряд додаткових послуг: проставлення апостилю на документи, нотаріальний та присяжний переклад. Надаються послуги усного перекладу: синхронного і послідовного.

2. Бюро перекладів Експрес (вул. П. Дорошенка, 48). Ця організація, як і Еверест, надає свої послуги комплексно у Львові та дистанційно. Тут можна перекласти і легалізувати документи. Є перекладачі з / на литовську і чеську мов.

3. Бюро перекладів Лінгва (вул. Тиктора, 8). Звернувши увагу на відгуки, можна сказати, що з цією компанією завжди приємно мати справу. Спеціалісти обслуговують швидко та якісно. На ринку працюють 17 років, відкривши філії в 3 містах України. Надають послуги в основному синхронного та послідовного перекладу, а також апостилюють документи та виконують письмовий переклад. Також бюро організовує конференції.

4. Бюро перекладів ABC Center (вул. Раковського, 23). Мовний супровід компанії проходить на високому професійному рівні. Усний і письмовий переклад, приватні та корпоративні переклади - все це можна отримати в даному центрі, який, доречі, має власну мовну школу.

5. Бюро перекладів Рішельє (вул. Крива Липа, 5). Тут можна просто та швидко проставити апостиль на документи, замовити усний і письмовий переклад, легалізувати документи. Компанія пропонує кожному клієнту оптимальні рішення їх задач. Для постійних клієнтів передбачені знижки.

Обираючи бюро перекладів у Львові, звертайте увагу на те, які спеціалісти там працюють. Професійне бюро перекладів у своєму складі має не лише професійних перекладачів, але й редакторів та носіїв мови. Для прикладу, таким бюро перекладів є Everest.