• Головна
  • Львівський суд вирішив клуб «Романтик» віддати «Свободі»
18:28, 28 квітня 2014 р.

Львівський суд вирішив клуб «Романтик» віддати «Свободі»

Галицький районний суд Львова відмовився скасовувати ухвалу Львівської міської ради про дозвіл на приватизацію способом викупу приміщення клубу «Романтик» у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельнцького.

Чим підтвердив право ГО «Здорова Галичина»  Відтак приватизація клубу стає все більш реальною. Про це пишуть "Наші Гроші. Львів". 

Управління комунальної власності заявляло, що ухвала Львівської міської ради № 2562 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, що підлягають приватизації способом викупу» від 18 липня 2013 року прийнята з порушенням – перелік об’єктів включено до списку «з голосу», що суперечить регламенту ЛМР.  Крім того, представники мерії наполягають на тому, що приміщення клубу «…використовується з важливою соціальною функцією, для розвитку підростаючого покоління», тому приватизація є недоцільно.

Cуд не взяв до уваги аргументи чиновників, натомість підтримав аргументи представника позивача ГО «Здорова Галичина» про те, що управління комунальної власності не має права оскаржувати ухвали Львівської міської ради, оскільки є її структурним підрозділом і зобов’язане виконувати функції, у тому числі з наповнення бюджету від приватизації майна.

Нагадаємо, боротьба за клуб триває вже чотири  роки. Приватизувати це приміщення ГО «Здорова Галичина» намагається з моменту, як стала орендарем клубу, а саме з лютого 2010 року. Мотивація – необхідність проведення ремонту приміщення і вкладання значних коштів.

Засновниками громадської організації “Здорова Галичина” є Наталія Сліпченко, Євген Тульчинський та Ігор Кривецький, народний депутат від ВО “Свобода” і офіційний спонсор партії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#РомантикЛьвів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...