Представниці Львівщини успішно виступили на чемпіонаті України з боксу

З 15 до 21 лютого 2013 року в м. Ковелі (Волинська область) відбувся головний національний старт з боксу серед жінок сезону 2013 року - чемпіонат України з боксу серед жінок у вікових категоріях: жінки, молодь та юніорки.

Цьогоріч для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за першість чемпіонату України до м. Ковель прибули 168 найсильніших спортсменок, серед яких – 72 спортсменки категорія жінки,  47  спортсменів категорія молодь та 49 спортсменок в категорії юніорки, серед яких і представниці збірної команди Львівської області.

За результатами боксерських поєдинків спортсменки Львівської області зуміли втрутитися у боротьбу та здобути нагороди у таких вікових та вагових категоріях:

В категорії юніорки :

1 місце у ваговій категорії 80 кг – АнастасіяКосмірак (ДЮСК «Спортовець», м. Трускавець, тренер Назар Мінів );

 1 місце у ваговій категорії 57 кг – Марта Войтович (Бориславська ДЮСШ, м.Борислав, тренер Олег Загірський).

 В категорії молодь:

 1 місце у ваговій категорії 54 кг – Вірт Вікторія (Бориславська ДЮСШ, м.Борислав, тренер Олег Загірський);

 2 місце у ваговій категорії 57 кг – ВікторіяКанчуга (СК «Юніон», ФСТ «Динамо», м.Львів, тренер Віктор Лазурко).

 Нажаль не зуміли втрутитись у боротьбу за медалі ще дві представниці Львівщини. Так на початковій стадії турніру серед жінок Олена Овчиннікова поступилася чемпіонці України 2012 року – Іванці Крупені (Рівненська обл.), а юніорка Юлія Хомета програла свій поєдинок Наталії Романюк (Волинська обл.).

За результатами чемпіонату України будуть відібрані кандидати до  складу збірної команди України, що братиме участь в подальшій підготовці до цьогорічного  чемпіонату світу з боксу  серед жінок-юніорок та молоді, який відбудеться   5-14 травня 2013 року в м.Катанія, Італія.