5 котиків та 6 собачок чекають на добрих господарів у ЛКП "Лев", - ФОТО

На базі комунальної ветлікарні "Лев", що на вулиці Промисловій, 56 досі перебувають п'ятеро котів та шестеро собак, які чекають на нові домівки та добрих господарів. Львів'ян просять прихистити чотирилапих, щоб їх не повернули до холодного і голодного життя на вулицях міста. Редакція 032.ua пропонує ближче познайомитися з щирими та вірними друзями.

Молоденькому Тері майже рік і він стане прекрасним другом для дітей, які люблять тварин. Соціалізований котик Пушок постійно хоче бути в центрі уваги людей та підійде для проживання у сім'ї. Чорниш трохи наляканий, бо потрапив на підприємство з раною, але зараз його виходили та зводили до котячого перукаря, тож він готовйи до прилаштування. Киці Алісі близько 2 років, вона любить людей і зможе проживати у родині з дітьми. Також любить ніжитись на руках спокійна кішка Сашка, яка шукає теплий дім.

Веселі та дружні собачки Альфа і Раф все ще шукають родини, обоє чотирилапих добре піддаються навчанню і зможуть проживати у квартирі. Трирічна Інва також шукає нову сім'ю, кінологи впевнені, що вона вже мала господаря, адже дуже соціалізована та вміє їсти з рук. Собачка Блекі та юний Міккі люблять гуляти на повідку, мають здібності до навчання та готові стати вірними компаньйонами. Шукає господаря і пес з чарівною усмішкою - Оріон, який дружить з іншими тваринами та людьми і зможе мешкати в квартирі.

Нагадаємо, у Львові майже 30 шкіл призупинили навчання через відсутніх у зв'язку з хворобою дітей.

Фото: Марта Сірко