• Головна
  • На Євромайданi син Героя України В'ячеслава Чорновола попросив пробачення за спiвпрацю з Януковичем
14:14, 16 грудня 2013 р.

На Євромайданi син Героя України В'ячеслава Чорновола попросив пробачення за спiвпрацю з Януковичем

Тарас Чорновiл, що ранiше входив до першої п'ятiрки Партiї регiонiв на парламентських виборах, публiчно покаявся за те, що пiдтримував Вiктора Януковича та його полiтичну силу. Свою спiвпрацю з регiоналами вiн назвав ганьбою.Про це написали у групі Львівські Новини - Ви знатимете все! #Євромайдан

Чорновiл, який покинув лави Партiї регiонiв 2008 року, нинi закликав українцiв приєднуватися до Євромайдану. До слова, як вiн сам зiзнався, виступ з головної сцени для нього став спонтанним.

"У нiч на середу не спалося. Увiмкнув телевiзор, побачив, що коїться, й одразу — на Майдан, — розповiв Тарас Чорновiл. — За допомогою старого депутатського посвiдчення обiйшов лiнiї "Беркута", а коли опинився бiля сцени, то попросився до виступу. Мене впiзнали i пропустили. Тож я сказав те, що мав сказати. Не визнавати свою помилку i далi жити в ганьбi — це вже злочин".

Як додав Чорновiл, своєю заявою вiн намагався насамперед достукатися до тих, хто iще робить спроби вiрити Януковичу.

"Звичайно, я не лiкар, проте, спостерiгаючи за Януковичем ще з тих часiв, коли добре був з ним знайомий, бачу в ньому колосальну деградацiю, — зазначив Тарас Чорновiл. — У ньому просто неймовiрнi змiни, якi, як на мене, пiдпадають пiд дiагноз — латентна уповiльнена форма шизофренiї. Вiдтак, якщо на мiтингу є лiкарi, хай зроблять свiй експертний висновок. Можливо, тодi ми будемо краще знати, чого нам очiкувати в цiй країнi".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,77
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...