• Головна
  • Рятувальники, які шукають малюка, тільки через три години дістали від «Львівводоканалу» карту каналізації (ВІДЕО)
09:48, 11 жовтня 2013 р.

Рятувальники, які шукають малюка, тільки через три години дістали від «Львівводоканалу» карту каналізації (ВІДЕО)

Рятувальники, котрі шукають малюка, який впав у каналізаційний люк, тільки через три години дістали карту каналізаційної мережі від «Львівводоканалу». Про це повідомили очевидці, що перебувають на місці події. Додамо, що про трагедію стало відомо приблизно об 11.20, карту надали об 13.45. Про це пише Галінфо.

На запитання, чому так довго, представник «Львівводоканалу» заявив, що до них ніхто офіційно не звертався. «Це як, листа треба було написати, ми ж до вас звернулись…», – відреагували енемесники.

Відтак, пошук дитини стане більш цілеспрямованим. На ключових точках каналізаційної мережі розставленні пости, задіяно резервні кисневі апарати, оскільки в колекторі можна перебувати тільки в протигазів, кисню вистачає приблизно на 45-50 хв.

На місці події побував міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 жовтня, у Львові в мікрорайні Левандівка – вулиці Широка і Роксоляни – кількарічний хлопчик впав у каналізаційний колодязь. Намагаючись врятувати дитину, в колектор "пірнув" батько. На цей час працівники ГУ ДСНС України у Львівській області батька врятували, однак хлопчика ніяк не можуть знайти. Про це повідомили працівники ДСНС.

За їхніми словами, у колекторі дуже сильна течія, загорджувальних решіток, які мали б бути, нема. Пошуки ведуться з кількох боків. Батько дитини ледь притомний. Як повідомили еменесники, каналізаційний люк був закритий кришкою, однак дитина наступила на неї, і що начебто кришка провернулась.

Також відомо, що колектор прогягає на глибині 5 метрів, тобто дитина внаслідок падіння могла втратити свідомість.

На місце події вже викликали швидку медичну допомогу.

Прес-служба Львівської міської ради також повідомила, що дитині, за попередньою інформацією, приблизно 2,5 року. Хлопчик гуляв з бабусею. "До пошуку дитини залучені усі служби міста, зокрема на місці працює МНС та "Львівводоканал".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...