• Головна
  • Львів попрощається з воїнами Євгеном Решетняком, Ігорем Павлівим та Іваном Савкою
17:56, 18 березня
Надійне джерело

Львів попрощається з воїнами Євгеном Решетняком, Ігорем Павлівим та Іваном Савкою

Львів попрощається з воїнами Євгеном Решетняком, Ігорем Павлівим та Іваном Савкою

У вівторок, 19 березня, Львів попрощається з трьома військовослужбовцями. Євген Решетняк, Ігор Павлів, Іван Савка загинули від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Зранку о 09:30 у храмі Всіх святих українського народу (вул. Петлюри, 32) відбудеться молитва і прощання з Іваном Савкою.

Чин похорону воїнів Івана Савки, Ігоря Павліва та Євгена Решетняка розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Євгена Решетняка та Ігоря Павліва поховають на Личаківському кладовищі у Львові, а Івана Савку – у селі Зимна Вода на Львівщині.

Євген Решетняк (30.06.1987-14.03.2024) був одеситом. У 2014 році перебрався до Львова, тут обіймав посаду керівника відділу профілактики у Громадській організації «Міжнародна антинаркотична асоціація-Львів». Водночас працював у наркологічному диспансері міста Львова. У вільний час захоплювався футболом. Обожнював танці – брав участь у 2-му сезоні проєкту «Танцюють всі!». Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Проходив військові навчання у Великобританії, був одним із перекладачів. Згодом боронив батьківщину на східному напрямку у складі 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Євгена Решетняка залишилися дідусь, батьки, дружина, 5-річний син, брат.

Ігор Павлів (05.06.1981-11.03.2024) – уродженець села Лугове Львівської області. Перед початком великої війни працював у Личаківському відділі поліції м. Львова. Захоплювався рибальством, обожнював тварин. Воював на східному напрямку у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. За особисту мужність був нагороджений медаллю «За оборону Бахмута».

У Ігоря Павліва залишилися мама, син, донька з інвалідністю.

Іван Савка (02.07.1972-23.12.2023) – уродженець села Чуловичі Львівської області. Працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Львівський автобусний завод». Захоплювався рибальством, був завжди веселим та усміхненим. Воював на східному напрямку у лавах 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

У Івана Савки залишилися мама, дружина, двоє дітей, брат.

Читайте також: На війні загинув журналіст зі Львівщини Петро Цурукін

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #прозання #захисники #війна #похорон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...