• Головна
  • Якою буде погода у Львові до кінця квітня та на Великдень
11:40, 21 квітня
Надійне джерело

Якою буде погода у Львові до кінця квітня та на Великдень

Якою буде погода у Львові до кінця квітня та на Великдень

Похолодання, що заважало львів’янам жити минулого тижня потрохи відступає. Вже за п’ять днів має встановитися впевнено тепла погода.

Згідно з прогнозом сайту “Синоптик”, хмарна погода, подекуди з дощами, триватиме від сьогодні до четверга, 25 квітня, включно. Сьогодні та завтра дощ обіцяють ближче до вечора, а в середу він може тривати увесь день. Тішить те, що на наступний тиждень синоптики не обіцяють сильних вітрів, тож погода пом’якшає.

Нічна температура повітря у найближчі три дні коливатиметься в межах 1–3° тепла, потім трохи підійметься. Денні температури 21–25 квітня складатимуть 8–13°. З четверга, 25 квітня, вночі потеплішає до 6–8 градусів.

Сонце почне впевненіше виходити з-за хмар у п’ятницю та суботу – 26–27 квітня. Денні температури в ці дні будуть 14–17 градусів.

В останні дні місяця, 28–30 квітня, до нас має повернутися літо. Синоптики прогнозують у ці дні ясну сонячну погоду, вночі – 8–12° тепла, вдень – 21–23.

До речі, особливу увагу погоді наші пращури приділяли 29 квітня. За їхніми спостереженнями, яка погода буде в цей день, така і протягом усього травня. Цього року на 29 квітня нам обіцяють від 8° вночі до 23° вдень. Тож сподіваймося, що на нас чекає теплий травень.

Принаймні, згідно з даними сайту METEOPROG.com, тепла погода утримається на початку травня. У Великдень, 5 травня, нічна температура складатиме 8°, денна – 16° тепла.

Читайте також: Прогноз: сьогодні до +11° з дощем

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #погода #10 днів #квітень #великдень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,83
EUR
42,81
43,10
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...