• Головна
  • ОВА: на Львівщині є влучання, була пожежа, обійшлося без жертв
09:28, 27 квітня
Надійне джерело

ОВА: на Львівщині є влучання, була пожежа, обійшлося без жертв

ОВА: на Львівщині є влучання, була пожежа, обійшлося без жертв

Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02, наша область пережила удар крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «кинджал».

Про це у себе в телеграмі повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Три крилаті ракети воїни ПвК «Захід» збили. На жаль, є і влучання. Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння. Є руйнування. Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає”, - написав Козицький.

Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться.

“Але лише цієї ночі окупанти атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. Енергосистемі важко втримати баланс виробництва і споживання. Маємо допомогти. Щоб не довелося застосовувати погодинні відключення, будь ласка, не вмикайте енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00. Обмежте одночасне увімкнення таких приладів”, - закликав керівник ОВА.

Він поточнив, що йдеться про кондиціонери, електрочайники, порохотяги, бойлери, обігрівачі, праски, пральні машини, мікрохвильові печі, електропечі.

Також рекомендується вимкнути з розеток усі прилади, якими ви зараз не користуєтесь, а для освітлення застосовувати енергозберігальні лампи.

Читайте також: Звіт ППО: ворог застосував 34 ракети

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівщина #ракетна #атака #стрий #червоноград #ова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...