• Головна
  • У Львові міняють колектори, які були збудовані ще за часів імператора Франца Йосифа
17:41, 8 травня

У Львові міняють колектори, які були збудовані ще за часів імператора Франца Йосифа

У Львові міняють колектори, які були збудовані ще за часів імператора Франца Йосифа

Вже цього року ЛМКП «Львівводоканал» замінив 6 ділянок аварійних колекторів, які є на обслуговуванні підприємства. Зокрема, замінили 149 м каналізаційних труб різних діаметрів, які пролягали на глибині від 3 до 6 м.

Серед них ділянка 100-літнього колектора, діаметром 1000 мм, на вул. Угорській. Повідомляє пресслужба ЛМР.

«У нас на обслуговуванні є 925 км каналізаційних колекторів. 80% з них – це каналізаційні трубопроводи, які вичерпали свій термін експлуатації. Адже, до прикладу, у центральній частині міста каналізаційні колектори збудовані ще у 1901 році, тобто їм уже понад 100 років. Відтак щомісяця наші ремонтні бригади міняють аварійні ділянки колекторів, щоб наші споживачі не мали проблем з водовідведенням.

Так, працівниками Служби каналізаційного господарства вже цього року  замінили 149 м каналізаційних труб різних діаметрів. 

Зокрема, було замінено 60 м труби діаметром 250 мм на вул. Ганкевича, близько 30 м каналізаційних мереж було замінено на вул. Гайдучка, Одеській та Героїв Крут.

А одними з найскладніших були роботи на вул. Угорській. Тут замінили 9 м старого колектора, якому більше 100 років, що має діаметр 1000 мм. Роботи відбувалися на глибині 6,3 м. Відтак довелося частинами розкопувати ґрунт, щоб поступово спустити екскаватор на таку глибину.

Також замінили 70 м колектора, який знаходився на глибині 5,5 м у Брюховичах на вул. Потічок», - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: Стало відомо, коли парки Львова оброблятимуть від кліщів: графік



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #колектори
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,94
39,99
EUR
43,28
43,35
PLN
10,07
10,11
Оголошення
live comments feed...