• Головна
  • Перші пасажири трамваю на Сихів отримають подарунки
11:12, 15 листопада 2016 р.

Перші пасажири трамваю на Сихів отримають подарунки

17 листопада на Сихові вперше розпочнуть курсувати трамваї. З нагоди свята для пасажирів влаштують акцію та роздаватимуть подарунки. 

Про це розповіла Ірина Іванишин, керівник групи із реалізації проектів ЄБРР ЛКП «Львівелектротранс», повідомляють у прес-службі ЛМР.

За словами Ірини Іванишин, пасажирам роздаватимуть подарунки : корисні розмальовки та закладки із інформацією про правила руху та ввічливість у громадському транспорті, повітряні кульки та солодощі.

Також у перший день курсування трамвая на Сихів пасажири зможуть придбати у водіїв трамваїв акційні квитки лімітованої серії.

"Компостувати ці квитки не потрібно. Власники квитків братимуть участь в акції, переможців якої визначатимуть 23 листопада за номером акційного квитка лімітованої серії. Десять переможців акції отримають в подарунок від підприємства місячні абонементи на проїзд у трамваї і тролейбусі на грудень 2016 року, а ще двадцять п`ять - заохочувальні подарунки - брошури про історію львівського електротранспорту», - розповіла Ірина Іванишин.

Перелік номерів «щасливих квитків», власники яких отримають подарунки, оприлюднять на офіційній сторінці ЛКП «Львівелектротранс» в соцмережі «Фейсбук», на сайті Львівської міської ради, у ЗМІ та на оголошеннях у салонах львівських трамваїв. 

Додамо, що у перший день курсування трамвая на Сихів у вагонах відбуватимуться флеш-моби. 

Читайте також на нашому сайті: тестування трамвайної колії на Сихові: ТОП-10 фото про те, як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ).

Як раніше писав 032.ua, трамваї курсуватимуть на Сихові уже з 17 листопада.

Нагадаємо, що проект «Трамвай на Сихів» реалізовується за рахунок кредиту від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн. євро. 

Додамо, що перший час трамвай курсуватиме лише від кінотеатру Довженка до площі Соборної, а до кінця року рухомий склад почне доїжджати до Санта-Барбари.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...