• Головна
  • Поблизу Львова вибухнув автомобіль: є жертви (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
перші подробиці, оновлено
11:56, 29 серпня 2016 р.

Поблизу Львова вибухнув автомобіль: є жертви (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

перші подробиці, оновлено

Сьогодні, 29 серпня, приблизно о 10:30 на автодорозі біля населеного пункту Старе Село, що у Пустомитівському районі Львівської області, вибухнув автомобіль марки “Мерседес”.

Про це у коментарі 032.ua розповіла речниця ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, внаслідок вибуху загинуло троє чоловіків. Ще одну людину госпіталізували до лікарні. Особи загиблих встановлюються.

Також зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує  усі обставини та причини події.

 позашляховик "Мерседес" належав ВАТ "Львівський холодокомбінат".

Окрім цього на місце трагічного інциденту вирушив т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія. 

Станом на 12:15 правоохоронці встановили, що автомобіль "Мерседес належить одному з львівських підприємств.

За попередніми даними, які оприлюднили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, в автомобілі спрацював вибуховий пристрій. Після вибуху автомобіль був обстріляний з автоматичної зброї.

Станом на 12:50, за останніми даними ТСН , на місці вибуху утворилась воронка завширшки чотири метри, а правоохоронці знайшли у лісі магазини до автомата і використаний гранатомет. 

“Один автомобіль належав львівському підприємцю, а іншим, який і був підірваний, пересувались його охоронці. Сам бізнесмен не постраждав, але троє людей загинули, ще двоє зазнали важких поранень. За непідтвердженою інформацією, їх розстрілювали з автомата”, - зазначають на сайті ТСН.

Директор Департаменту комунікацій у МВС України Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook, підтвердив інформацію місцевих ЗМІ про те, що позашляховик "Мерседес" належав ВАТ "Львівський холодокомбінат"

"Голова спостережної ради якого (Львівского холодокомбінату - ред.) є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини. За даними Департменту карного розшуку Національна поліція України, скоріш за все, мова йде про кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами у регіоні. На місці працює керівництво ГУ НП Дмитро Загарія, туди ж виїхав і начальник кримінальної поліції Вадим Троян", - зазначив Артем Шевченко.

Подробиці вибуху автомобіля розповів і відомий львівський журналіст Микола Савельєв на своїй сторінці у Facebook. За його словами, міну було закладено під асфальт. 

Screenshot_2016-08-29_17-09-20

«Скоріше за все, вибухівка була закладена під дорожнє покриття і спрацювала по сигналу дистанційно. На місці події ми виявили два відстріляних «рожки» від автомата. Бізнесмен, на якого вчинявся замах, їхав позаду. Після того як все трапилось, він об’їхав пошкоджений автомобіль та поїхав з місця події», - розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, інформують у відділі комунікації ГУ Нацполіції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також на нашому сайті: з'явилися перші фото з місця підриву автомобіля "Мерседес" поблизу Львова (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,84
EUR
42,75
42,88
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...