• Головна
  • У Львові впіймали зловмисників, які викрали кабель зв'язку
13:20, 4 листопада 2015 р.

У Львові впіймали зловмисників, які викрали кабель зв'язку

У ніч на 3 жовтня о 02.45 на вул. Дунайській правоохоронці Сихівського райвідділу міліції затримали двох чоловіків, котрі обрізали та викрали кабель зв’язку компанії «Укртелеком».

Як повідомили 032.ua у прес-службі ГУМВС України у Львівській області, зловмисниками виявились двоє львів’ян — 25 та 27 років.

Саме під час такого рейду і було затримано цих громадян

За словами начальника Сихівського райвідділу міліції, підполковника міліції Михайла Підвірного, останнім часом у Львові збільшилась кількість крадіжок кабелів зв’язку, тому працівники міліції проводять спеціальні рейди для попередження таких крадіжок та затримання осіб, котрі їх вчиняють.

“Саме під час такого рейду і було затримано цих громадян. Речові докази, а саме обрізаний кабель, у чоловіків вилучили», — розповів Михайло Підвірний.

За цим фактом крадіжки правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України. Також зараз триває досудове розслідування.

Зазначимо, що згідно із санкцією статті зловмисникам може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.  

Нагадаємо, торік у Львові із заводу викрали кабелю на 5 тисяч гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #крадіжка #кабель #Укртелеком
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,80
EUR
42,70
42,78
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...