• Головна
  • Коли тролейбуси поїдуть до університету імені Івана Франка?
ексклюзив
17:00, 20 жовтня 2015 р.

Коли тролейбуси поїдуть до університету імені Івана Франка?

ексклюзив

Посадовці розповіли чому досі громадський транспорт не курсує до Львівського національного університету імені Івана Франка.

Як повідомив у коментарі 032.ua директор ЛКП “Львівавтодор” Олег Береза, зараз ремонтники з'єднують вул. Листопадового Чину із вул. Устияновича.

Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський запевняє, що всі роботи завершаться вже до кінця цього року.

“До кінця цього тижня тут плануємо прокласти вирівнювачі та асфальтне покриття. Проте залишається питання забезпечення проїзду біля Львівської Політехніки. Аби відновити проїзд транспорту, зокрема, тролейбусів необхідно з'єднати вулицю Митрополита Андрея з вулицею Устияновича. Загалом для цього, щоб це зробити нам потрібно місяць часу. Але через те, що проект досі погоджується учасниками переговорів, не маючи вказівки, ми не можемо приступати до цих робіт”, — зауважив Олег Береза.

А от головний архітектор Львова Юліан Чаплінський запевняє, що всі роботи завершаться вже до кінця цього року.

“Зараз проект “Львівдіпрокомунбуду” перебуває на державній експертизі, і після його затвердження, виконуватимуться роботи на вулиці Андрея Шептицького - Устияновича. Однозначно рух транспорту буде відновлено ще у цьому році”, — зазначив Юліан Чаплінський.

Нагадаємо, до реконструкції площі Святого Юра, тролейбуси №2, 9, 10 та 20 курсували до Університету Франка. Втім, через ремонтні роботи вже більше чотирьох місяців тролейбуси не курсують до своєї кінцевої зупинки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #реконструкція_площі_Святого_Юра #Олег_Береза #Юліан_Чаплінський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...