• Головна
  • На Львівщині активісти знову взялися за незаконні забудови біля водойм - на черзі озеро в Брюховичах
18:42, 15 жовтня 2015 р.

На Львівщині активісти знову взялися за незаконні забудови біля водойм - на черзі озеро в Брюховичах

У четвер, 15 жовтня, в селищі міського типу Брюховичі, на березі озера, відбулася зустріч мешканців цього селища з громадськими організаціями та губернатором Львівської області

Як розповіли 032.ua  у прес-службі ГО «Рабів до раю не пускають", мешканці смт. Брюховичі попередньо звернулися до громадських організацій Львова та представників органів влади, з проханням допомогти їм не дозволити забудувати територію озера. Ситуація довкола нього, за своїм сценарієм, нагадує забудову озера Задорожнє.

Як розповідають мешканці, більшість з цих будівництв здійснюються без належної документації, та за мовчазної згоди селищної ради. 

"Активісти та керівник Львівської ОДА оглянули всі забудови, які вважаються незаконними, також громадські організації подали ряд запитів в державні установи, включаючи Держархбудконтроль, з метою отримання інформації стосовно ситуації, яка склалась" – говорить керівник ГО «Рабів до раю не пускають Іван Спринський. 

На Львівщині активісти знову взялися за незаконні забудови біля водойм - на черзі озеро в Брюховичах, фото-1

Ми запросили забудовника на наступну зустріч

На фото: зустріч мешканців Борюхович із громадськими активістами 

«Результатом сьогоднішньої зустрічі є створення робочої групи, яка найближчим часом має ознайомитись з документами, та дати свої висновки, до складу якої ввійдуть мешканці селища Брюховичі, громадські активісти та представники органів влади. Також, ми запросили забудовника на наступну зустріч, у вівторок, на 09.00 в ЛОДА, і очікуємо, що до того часу вже будуть результати робочої групи.» – підсумовує результати зустрічі керівник ГО «Варта 700», Наталія Шелестак. 

Нагадаємо, що раніше громадські активісти домоглися того, аби на озері Задорожньому прибрали самовільно встановлені паркани. 

На Львівщині активісти знову взялися за незаконні забудови біля водойм - на черзі озеро в Брюховичах, фото-2

Джерело всіх фото: прес-центр "Рабів до раю не пускають"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #незаконне_будівництво #Брюховичі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...