• Головна
  • У Львові відбудеться парад помічників Святого Миколая (ФОТО)
11:27, 9 грудня 2011 р.

У Львові відбудеться парад помічників Святого Миколая (ФОТО)

У Львові цієї неділі пройде парад „Я помагаю Миколаю!”. Вулицями міста пройдуть близько 200 помічників Святого Миколая. Про це повідомили організатори заходу.

Помічники Миколая, одягнені в шапочки та кольорові костюми, пройдуться святковою ходою від Львівського палацу мистецтв по вулиці Коперніка, далі проспектом Свободи до Львівського Національного Академічного театру опери та назад по вул.Беринди до площі Ринок.

Супроводжуватиме волонтерів військовий оркестр Львівського інституту сухопутних військ, казкові персонажі, трейсери (люди, які займаються паркуром), жонглери та багато інших цікавих персонажів. Під час зупинки біля оперного театру відбудеться виступ оркестру.

На закінчення параду на площі Ринок біля Ратуші відбудуться показові виступи міні-паркур-шоу від трейсерів LvivMotion, рок-н-рол від клубу Rock-n-rolla club та фаєр-шоу.

Окрім того, 12 грудня у Львівському палаці мистецтв відбудеться урочисте відкриття Фабрики Святого Миколая в рамках акції «Миколай про тебе не забуде». Фабрика Святого Миколая– це місце прийому речей, видачі адрес, сортування речей, пакування подарунків, перевірки якості спакованих подарунків, приготування до святкової акції в місті.

Працюватиме Фабрика до 17 грудня з 10.00 до 19.00.

У Львові відбудеться парад помічників Святого Миколая (ФОТО), фото-1
У Львові відбудеться парад помічників Святого Миколая (ФОТО), фото-2
У Львові відбудеться парад помічників Святого Миколая (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...