• Головна
  • Заступник голови Львівської облради подав ще один позов про захист честі та гідності
13:51, 5 грудня 2011 р.

Заступник голови Львівської облради подав ще один позов про захист честі та гідності

Перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій подав другий судовий позов проти народного депутата та голови ЛОО Партії Регіонів Петра Писарчука щодо захисту честі та гідності. Чиновник також вимагає спростувати інформацію про те, що він буцім був причетний до кримінальних кіл Львова. Про це Петро Колодій повідомив сьогодні під час прес-конференції.

«Є два судові позови, які сьогодні розглядаються Галицьким районним судом, і ще один щодо Писарчука був переданий сьогодні у Франківський районний суд щодо захисту честі та гідності, а також спростування інформації», - розповів перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій.

Окрім того, він додав, що звернувся в СБУ, прокуратуру, управління внутрішніх справ щодо надання відповіді, щоб спростувати неправдиву інформацію, яка була опублікована раніше в ЗМІ.

Нагадаємо, П.Колодій вирішив звернутися до суду після публікації в газеті “Експрес”, де П.Писарчук повідомив, що заступник голови Львівської облради був водієм відомого кримінального авторитета – так званого “Завіні” (Ореста Завінського). У публікації прозоро натякали, що цим водієм був саме П. Колодій.

“Я не знайомий з Писарчуком і ніякого кримінального авторитета я не возив, тому вимагаю спростувати цю інформацію”, – заявив раніше П.Колодій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...