• Головна
  • У львівському аквапарку пройде Чемпіонат України для спортсменів з вадами слуху
08:33, 5 грудня 2011 р.

У львівському аквапарку пройде Чемпіонат України для спортсменів з вадами слуху

З 9 по 12 грудня за підтримки депутата Львівської міської ради свободівця Андріяна Гутника в аквапарку «Пляж» пройде Чемпіонат України для спортсменів з вадами слуху 94 р. н. та молодші. Про це повідомила прес-служба аквапарку.

У змаганнях прийматимуть участь близько 65 спортсменів з усієї України. Учасниками змагань опікується обласний центр з фізичної культури і спорту «Інваспорт».

«Протягом трьох років аквапарк «Пляж» завжди приймав активну участь у підготовці параолімпійців, створюючи умови для безкоштовного тренування спортсменів та для гідного представлення України на міжнародних змаганнях, серед яких були і призери параолімпійських ігор, чемпіони Європи.

В нашому закладі ми ніколи не проводили різниці, адже ці спортсмени – це люди з обмеженими можливостями, але безмежними здібностями. Звичайно, вади слуху накладають свій відбиток на характер таких людей та ізолюють їх від суспільства. Проте, в наших силах зробити їх повноцінною частиною українського суспільства, яке повинно змінити ставлення до глухих людей та дозріти до розуміння проблем інших. Я вважаю, що наша львівська громада урядові та неурядові організації, а також приватні компанії повинні розділяти таку позицію та максимально сприяти інтеграції в життя суспільства осіб з інвалідністю, адже це такі самі люди, як і ми з вами. Разом ми можемо створити умови для повноцінної життєдіяльності інвалідів й використання всього їхнього потенціалу. Зичу нашим юним спортсменам яскраво проявити себе у змаганнях», - зазначив Андріян Гутник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,01
40,08
EUR
43,16
43,25
PLN
9,97
10,03
Оголошення
live comments feed...