• Головна
  • У Червонограді водій іномарки наїхав на двох дітей і втік
13:30, 2 грудня 2011 р.

У Червонограді водій іномарки наїхав на двох дітей і втік

1 грудня за медичною допомогою у Червоноградську міську лікарню звернулися 11-річна та 13-річна жительки міста Червоноград. Дівчатка розповіли, що тілесні ушкодження вони отримали у дорожньо-транспортній пригоді. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

На місці ДТП співробітники ДАІ встановили, що тілесні ушкодження діти отримали на проїжджій частині дороги біля будинку № 8 на вулиці Гоголя у місті Червонограді, унаслідок наїзду невідомого автомобіля під керуванням невідомого водія, який з місця події втік.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники Червоноградського відділення ДАІ встановили та затримали водія автомобіля «Шевроле», 41-річного жителя міста Сокаль, який після скоєння наїзду на неповнолітніх пішоходів. Утік з місця ДТП.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля перевищив швидкість руху та скоїв наїзд на дітей. Унаслідок автонаїзду 11-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин лівого суглоба, а у 13-річної – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

За фактом ДТП триває слідство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...