• Головна
  • Сергій Ребров: мої хлопці виглядали гідно
09:45, 17 вересня 2015 р.

Сергій Ребров: мої хлопці виглядали гідно

Головний тренер київського "Динамо" прокоментував стартовий поєдинок Лги Чемпіонів проти португальського "Порту".

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу  ФК"Динамо".

- Думаю, що, насамперед, всіх треба привітати зі стартом Ліги чемпіонів. Для багатьох наших футболістів це був дебют у турнірі. І, вважаю, вони виглядали гідно.

Ми вивчали "Порту" і знали, що наш суперник буде намагатися контролювати м'яч, намагалися за рахунок пресингу накривати опонентів, відбирати м'яч. У другому таймі це в нас виходило краще, ніж в кінцівці першої половини зустрічі. Ну і в стартовому відрізку зустрічі трохи не розібралися.

Однак треба враховувати, що ми грали проти сильного суперника, і, вважаю, грали гідно. І "Порту", крім двох голів, по суті, нічого не створив. Ми компактно оборонялися всією командою. І виглядали, повторюся, гідно. Могли програти, могли виграти, але, думаю, що нічия - закономірний підсумок.

- Чи задоволені Ви грою Дерліса Гонсалеса?

- Будь-якому новачкові потрібен час. Звичайно, грою Гонсалеса в сьогоднішньому матчі я не дуже задоволений. Але, повірте мені, проти такої команди, як "Порту" будь-якому футболісту нелегко грати. А Дерліс - це молодий хлопець, у якого є майбутнє. Так, сьогодні з його боку не було тієї гостроти, якої ми чекаємо від нього, але ми на нього як і раніше сподіваємося. Думаю, йому просто потрібно дати ще трохи часу, і все буде нормально.

- Що все-таки з Ярмоленко?

- На жаль, він отруївся. Про це ми дізналися сьогодні вранці. В обід намагалися щось зробити, але, на жаль, не вийшло, і він випав з обойми. Це, безумовно, велика втрата, але я радий що хлопці зібралися і гідно провели матч.

- Чому сьогодні Ви вирішили поставити Рибку, а не Шовковського, чий досвід в таких поєдинках вкрай важливий?

- По-перше, у нас два рівноцінних воротаря. По-друге, до Рибці серйозних претензій у мене за підсумками сьогоднішнього матчу немає. Так само як і по тим поєдинкам, що він проводив до цього. Рибка набирається досвіду, це наше майбутнє. Сподіваюся, він від таких матчів отримає ще більше впевненості. Це воротар дуже високого рівня.

- Чого не вистачило Вашим підопічним, щоб зупинити Абубакара?

- Я вже подивився найгостріші моменти матчу, подивився голи. Абубакар діяв дуже різнопланово, його дуже важко було втримати. У випадку з першим голом з ним, звичайно, потрібно було грати щільніше. Я розумію, чому це сталося, ми розберемо цей епізод з хлопцями. Якщо ж говорити про епізод, який призвів до другого голу, то там був невдалий відскок: якби Рибка далі вибив м'яч, то нічого не було б.

Якщо судити в цілому, то наша команда заслужила і нічию, і перемогу. А помилки є, і будуть. Важливо їх розібрати, зробити висновки і не повторювати надалі.

- Чи можна говорити, що це був ключовий матч групи, незважаючи на те, що мова йде про стартовий поєдинок групи?

- Він був ключовим у плані психологічного стану футболістів: вони побачили, що нічого страшного в "Порту" немає. Тепер, сподіваюся, вони отримають впевненість, і демонструватимуть гру, яку ми показували в минулому сезоні і на початку цього.

Непросто грати проти команди, яка контролює м'яч так, як це вміє робити "Порту". Ми намагалися відповідати суперникові тим же. Не завжди, звичайно, це в нас виходило, але, повторюся, ми грали проти дуже гарної суперника.

Нагадаємо, у середу, 17 вересня,  підопічні Сергія Реброва зіграли у нічию із "порту" в рамках 1-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів.

Зазначимо, напередодні ще один представник України у Лізі Чемпнів - донецький "Шахтар" на виїзді із рахунком 4-0 поступився мадридському "Реалу".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #футбол_Ліга_Чемпіонів_Динамо_Порту
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...