• Головна
  • Львівщина прийматиме один з найбільших пейнтбольних турнірів в Україні
17:00, 28 листопада 2011 р.

Львівщина прийматиме один з найбільших пейнтбольних турнірів в Україні

3-4 грудня на велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України (вул. Клепарівська, 39-а) відбудеться один із найбільших турнірів з пейнтболу в Україні - 13-й відкритий всеукраїнський турнір «Різдвяний кубок», повідомила головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Валентина Костишин.

Серед організаторів турніру: управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, львівський пейнтбольний клуб «Тріада».

Урочисте відкриття турніру 3 грудня 2011 року о 10.00 год.

До Львова приїдуть найкращі пейнтболісти України, а також команди з Польщі та Білорусі. Львівщину представлятимуть дві команди: «Роял-Львів» та «Українські леви».

Довідка:

Спортивний пейнтбол з'явився у світі у 1981 році. На сьогоднішній день він розвинений у більш ніж у 100 країнах, кількість гравців перевищує 9 мільйонів.

В Україні пейнтбол почав розвиватися з 1994 року. У червні 1995 року за активної підтримки Держкомспорту в Україні було створено Федерацію пейнтболу. Успішно проводяться чемпіонат та Кубок України, змагання "Київський азарт", "Кубок Незалежності" та "Різдвяний Кубок".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...