• Головна
  • У Львові призначено антифашистський форум
08:23, 28 листопада 2011 р.

У Львові призначено антифашистський форум

2 грудня у Львові планується Міжнародний антифашистський форум за участю представників комуністичних і ветеранських організацій країн СНД.

Про це повідомив УНІАН голова Львівської обласної організації Антифашистського комітету України Олександр КАЛЕНЮК.

Він зазначив, що основною метою форуму, який проходитиме під гаслом: «Ні – відродженню неофашизму», буде вироблення стратегії протистояння і недопущення новітніх неофашистів.

До участі у форумі запрошені генконсули, які мають консульства у Львові, зокрема, генеральний консул Російської Федерації, а також представники антифашистських сил, комуністичних партій, громадських і ветеранських організацій країн СНД.

«28 жовтня, коли ми планували проведення Антифашистського форуму у Львові, влада нам не надала приміщення для проведення заходу, цим самим зірвавши його проведення за участю закордонних учасників. Цього разу ми сподіваємось, що міжнародний форум відбудеться і влада цьому не перешкоджатиме», - зазначив О.КАЛЕНЮК.

Проведення форуму заплановано у приміщенні театру Західного оперативного командування.

Поки що не відома реакція представників ВО «Свобода», які під час анонсування попередньої дати форуму заявляли, що не допустять його проведення у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,94
EUR
42,87
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...