• Головна
  • У Львові триває конкурс на визначення найкращих дитячих спортивних тренерів
15:40, 8 вересня 2015 р.

У Львові триває конкурс на визначення найкращих дитячих спортивних тренерів

Сто кращих тренерів Львова, які працюють з дітьми та молоддю до 18 років, отримають грошову винагороду по 25 тис. грн.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛМР.

Так, за словами начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимира Шнайдера, прийом документів буде тривати до 15 вересня цього року, а вже після цього комісія, в якій будуть представники гуманітарної освіти, депутати міської ради та представники спортивного середовища міста, мають обрати переможця цієї програми.

Створити більш сприятливі умови для спортивних тренерів, які працюють з дітьми 

«Зараз склалася негативна динаміка, коли молоді тренери ідуть працювати не за фахом, або у приватні тренажерні зали. В підсумку ми маємо багато тренерів пенсійного віку і мало молодих тренерів, котрі б ішли працювати з дітьми. Цю програму ми розробили спільно з лідерами спортивного середовища, аби створити більш сприятливі умови для спортивних тренерів, які працюють з дітьми. Адже все, що ми вкладемо в дитячий спорт сьогодні – принесе спортивний успіх для нашого міста і країни вже завтра», - зазначив Володимир Шнайдер.

Серед критеріїв, по яких будуть визначатися переможці програми, основними є такі: вища профільна освіта тренера за спеціалізацією фізична культура і спорт, кількість дітей та секцій, з якими працює тренер, а також участь і перемога вихованців тренера у змаганнях різного рівня та організація та участь самого тренера у змаганнях та заходах як приклад для наслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #конкурс_найкращий_дитячий_тренер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,01
40,08
EUR
43,16
43,25
PLN
9,97
10,03
Оголошення
live comments feed...