• Головна
  • Львівського підприємця затримали за махінації в мільйони доларів
09:30, 24 листопада 2011 р.

Львівського підприємця затримали за махінації в мільйони доларів

Податкова Львівської області викрила підприємця, який на території декількох областей західної України здійснював продаж товарів широкого вжитку без відповідних документів, перераховуючи кошти на фіктивні фірми через одну з платіжних систем та готівкою.

За словами начальник УПМ ДПА у Львівській області Руслана Плюща, загалом за такою схемою було переведено близько 7 млн. доларів США. Однак, при таких великих оборотах за період своєї діяльності підприємець сплатив до бюджету лише 4 тисячі гривень, перебуваючи на спрощеній системі оподаткування.

Крім того, у махінаціях були задіяні два нелегальні обмінні пункти, які виявили у Львові працівники податкової міліції Львівщини.

В процесі розслідування кримінальної справи проведено низку обшуків на території чотирьох областей України, під час яких на складах виявлено залишки товарно-матеріальних цінностей на суму понад 12 млн грн, а в обмінниках вилучено валюту - долари США, євро, англійські фунти, чеські крони, російські рублі та іншу валюту - на загальну суму 600 тис. грн.

Обшуки та слідчі дії в рамках цієї кримінальної справи тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...