• Головна
  • «Львівська залізниця» не призначатиме додаткові поїзди до новорічних свят
17:40, 22 листопада 2011 р.

«Львівська залізниця» не призначатиме додаткові поїзди до новорічних свят

"Львівська залізниця" не готується призначати додаткові поїзди до новорічних свят. Про це у коментарі lviv.expres.ua повідомила Юлія Грабова, заступник керівника прес-центру ДТГО “Львівська залізниця”.

“Скоріше за все, що ми не будемо призначати додаткові потяги до свят, -- каже вона. -- Пов'язано це з тим, що бракує одиниць рухомого складу, а ще через збитковість пасажирських перевезень”.

Крім того, як каже Юлія Грабова, “Укрзалізниця” оприлюднила результати моніторингу, згідно з якими додаткові поїзди зазвичай курсують максимум на 50% заповненими. “Квитки просто не встигають розкуповувати на додаткові потяги, а залізниця несе через це збитки, -- уточнює вона. -- За попередньою інформацією відомо, що інші залізниці також не будуть призначати додаткових потягів. З Києва, або транзитом через столицю 30 грудня буде курсувати 17 потягів з інших залізниць (відповідно до сталого графіку)”.

Щодо перспективи призначення додаткових потягів, то, як зазначила Юлія Грабова, це рішення будуть приймати за вказівки “Укрзалізниці”.

Вона каже, що вже точно відомо, що потяги на найзавантаженіші напрямки будуть доокомплектовувати додатковими вагонами, зокрема це стосується потягів, які курсують до Києва та Карпат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...