• Головна
  • У Львові жінка-водій побила поліцейську
22:08, 30 серпня 2015 р.

У Львові жінка-водій побила поліцейську

Жінка ображала поліцейських, говорила що її дядько працює в суді. Мовляв, завтра у них будуть проблеми. 

30.08.2015 приблизно о 04.35 поступило повідомлення про те, що по пр.Свободи рухається автомобіль марки «Toyota», порушуючи правила дорожнього руху. 

Про це пише спільнота "Варта 1" у Vk.

Автомобіль помітили працівники поліції і спробували його зупинити. Втім, водій за кермом  намагався втекти. Згодом за допомогою 2-х екіпажів був затриманий. 

Жінка, яка була за кермом автомобіля при затриманні чинила опір працівникам поліції, а саме нанесла тілесні ушкодження дівчині поліцейському. 
Опісля її доставили на експертизу по вул.Наукова 49. Під медзакладом вона ображала поліцейських, говорила що її дядько працює в суді. Мовляв, завтра у них будуть проблеми. 

Від проходження медичної експертизи відмовилась. Після того як трішки заспокоїлась поліцейський намагався пояснити їй, що посвідчення водія вилучається до рішення суду, але дівчина сховала посвідчення і не хотіла його віддавати. 

На кермувальницю складений протокол по ст.130 КУпАП. Окрім цього поліцейська звернулася в райвідділ для написання заяви про тілесні ушкодження завдані їй водійкою авто. Також на водія буде складений протокол за непокору ст. 185 КУпАП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #поліція #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...