• Головна
  • Львівські водії пошкодили делінатор біля Привокзального ринку, вартістю у 114 тис гривень (ФОТО)
17:06, 30 серпня 2015 р.

Львівські водії пошкодили делінатор біля Привокзального ринку, вартістю у 114 тис гривень (ФОТО)

Пройшло уже понад два місяці з того часу, як у Львові на вулиці Городоцькій біля Привокзального ринку проклали делінатор, вартістю у 114 тис. гривень. Сьогодні роздільна лінія частково зруйнована. Не витримала зухвалості водіїв.

Вперше відокремлену смугу для автобусів у Львові було облаштовано на проспекті Свободи,  на ділянці від вул. Городоцької до вул.Гнатюка.

Таке задоволення коштувало місту близько 200 тис. гривень.

Рік по тому, у міськраді прийняли рішення, що відокремлену смугу для автобусів потрібно прокласти і біля Привокзального ринку.

Цього разу на таку ідею виділили з міського бюджету, дещо меншу суму - 114 тисяч гривень. Підрядною організацією, яка облаштувала смугу для громадського транспорту, стало ТзОВ «Дорожній вектор». До слова, це ж підприємство облаштовувало смугу для громадського транспорту і на пр.Свободи.

Уже за кілька днів львів'янам стало зрозуміло, що рішення встановити там окрему смугу для транспорту не надто вдале.

Львівські водії одразу зробили на виділеній смузі міні-парковку. Відтак, автобусам довелось їхати поруч або власне перетинати делінатор. Зрештою, водії автобусів і зараз об'їжджають його.

В результаті, як ми бачимо на фото, смуга, яка відокремлює полосу для громадського транспорту пошкоджена і частково зруйнована. 

“Станом на сьогодні райадміністрація не заплатила  ТзОВ “Дорожній вектор” за надані послуги. Ми чекаємо поки вони усунуть всі недоліки. У нас є гарантій термін”, - зазначає він.

Хто повинен за це відповідати і привести делінатор до належного вигляду?

В.о. начальника відділу комунального господарства Франківської райадміністрації Віктор Дубиняк у коментарі 032.ua розповідає, що їм уже давно відомо про цю проблему. Аби запобігти нищенню делінатора, Франківська райадміністрація неодноразово зверталася письмово та усно до працівників ДАІ. Також вони написали скаргу і підряднику.

“Саме ТзОВ “Дорожній вектор” має відновити делінатор”, - каже Віктор Дубиняк.

“Станом на сьогодні райадміністрація не заплатила  ТзОВ “Дорожній вектор” за надані послуги. Ми чекаємо поки вони усунуть всі недоліки. У нас є гарантій термін”, - зазначає він.

Чому, пройшло уже понад два місяці з того часу, як міськрада уклала договір із підприємством і досі не заплатила йому, пояснити Віктор Дубиняк наразі не може.

Каже, не готовий зараз відповідати на таке запитання.

А тим часом, львівським водіям досі доводиться їхати поруч із виділеною смугою для громадського транспорту, за яку планують заплатити 114 тис гривень. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #автобус #смуга_для_водіїв #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...