• Головна
  • Казковий відпочинок в Трускавці
14:45, 15 серпня 2015 р.

Казковий відпочинок в Трускавці

Запрошуємо Вас відвідати затишне курортне містечко Трускавець і вибрати відпочинок на будь-який смак. На нашому сайті Ви зможете знайти детальну інформацію: санаторії, готелі, вілли і приватний сектор курорту Трускавець. Також до Ваших послуг досвідчена команда професіоналів, яка спеціалізується на індивідуальному підході до кожного клієнта з урахуванням його уподобаня.

Вам не потрібно перейматися добиранням до санаторія чи готеля, наші менеджери зустрінуть Вас по прибутті в Трускавець та безкоштовно відвезуть до обраного Вами пункту призначення. Ви можете завжди розраховувати на нашу підтримку протягом всього відпочинку в Трускавці, адже найкращим подарунком для нас будуть Ваші позитивні відгуки і бажання знову скористатися нашими послугами. Бажаємо Вам приємного відпочинку в Трускавці!

Завдяки вдалому географічному розміщенню бюветів та природному озелененню місцевості, помилитись з вибором розташування комплексу досить складно, проте є в житті речі, які змушують нас задуматись і над таким пунктом. Не всі бажають, та мають можливість проходити в день декілька кілометрів щоб попити води з центральних бюветів, тому варто знати, що є санаторії, які розташовані поруч з бюветами, а є і такі, які доставляють на свою територію воду в бочках. Користь від такої води не менша, проте сам процес по душі не кожному.

Якщо ви бажаєте щодня пити воду з першоджерела, то вам підійдуть такі санаторії Трускавця як Алмаз, Янтар, Рубін, Кристал, Міротель, Маріот, Женева, Шале Грааль, Аркада, Свитязь.

Віддалене від бюветів місцерозташування мають санаторії: Карпати, Ріксос, Перлина прикарпаття, Молдова, Шахтар, Дніпро-Бескид, Вернигора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...