• Головна
  • В Яворівському районі нашестю нелегалів протиставили акцію «Міліція з народом»
14:50, 14 листопада 2011 р.

В Яворівському районі нашестю нелегалів протиставили акцію «Міліція з народом»

Упродовж цього року Яворівським СГІРФО ГУ МВСУ у Львівській області складено 45 адміністративних протоколів, пов’язаних з перебуванням іноземців на території району.

Трьох нелегалів затримано й видворено за межі України. Порушено одну кримінальну справу. Упіймали громадянина Білорусі, що знаходився в розшуку.

Правоохоронці співпрацюють із прикордонними заставами «Грушів», «Краковець» – для профілактики виявлення порушень іноземцями. Здійснюються перевірки осіб, що проживають на території району за посвідками, прибули на територію нашої держави транзитом – з імміграційною карткою в кишені. Про це повідомила сьогодні, 14 листопада, власкорові ЗІКу старший інспектор СГІРФО Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, капітан міліції Ольга Крамна.

З її слів, оскільки питання міграційного контролю в районі не можливо прослідкувати в повному обсязі, тому проводячи акцію «Міліція з народом» Яворівський РВ ГУ МВСУ в Львівській області просить повідомляти про виявлення незаконного перебування іноземців за телефоном: (03259) 2-17-32, у паспортне відділення Яворівського райвідділу міліції або через дільничних інспекторів з усіх населених пунктів Яворівщини.

Нагадаємо, що в цьому році в місті Яворові Львівської області, на автобусній зупинці, що в мікрорайоні «Левада», у прикордонно-міліцейську засідку потрапило двоє громадян Гвінеї – Яя С., 1987 року народження, та Соуабайло Б., 1982 року народження.

У спецоперації «Мігрант» брали участь прикордонники з Грушівської застави разом з працівниками Яворівського райвідділу міліції, який очолює Андрій Левус.

У коментарі власкорові ЗІКу учасниця затримання порушників прикордонного режиму – старший інспектор сектору громадянства і реєстрації фізичних осіб Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, капітан міліції Ольга Крамна пояснила, що обидва африканці при собі мали лише студентські квитки, бо, з їхніх слів, приїхали з Гвінеї у Львів навчатися. Заморські гості чемно та з повагою зверталися до капітана міліції: «Сеньйора!» – та просили автограф.

У послужному списку фахівця з протидії нелегальним мігрантам – капітана міліції Ольги Крамної вже не одна сотня затримань нелегалів та порушників прикордонного режиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...