• Головна
  • У Львові триває фестиваль флюро-арту
10:15, 14 листопада 2011 р.

У Львові триває фестиваль флюро-арту

У Львові розпочався третій фестиваль флюро-арту Lviv Lumines 2011. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На площі понад 1 тис. квадратних метрів фестивальний простір формують 22 художники, які представляють роботи з біфлексу, живопис, 3-D павутиння і, навіть, вишивання флуоресцентними нитками.

Як зазначили організатори заходу, їхньою метою було зібрати і представити на виставці вже відомих діячів флюро-арту і новачків. Серед авторів виставлених робіт є флюро-художник зі США Джейк Белл, який стояв біля витоків цього мистецтва.

Особливу увагу привертають Fluranet з Києва. Окрім свої робіт, вони представляють колекцію одягу, виконаного в флуоресцентному вигляді. Ніта Кравець та Сергій Рукавіцин зазначають, що за 11 років, відколи флюро-арт почав розвиватися в Україні, це мистецтво широко розвинулось.

На відвідувачів, окрім експозиції творів, чекають майстер-класи, флюро-боді-арт, а також psy-trance-вечірки за участю відомих музичних проектів та діджеїв. Завершить все 19 листопада величезна вечірка у клубі «Метро», інтер’єр якої і будуть складати виставлені роботи.

Фестиваль проходить у бізнес-центрі «Емеральд», що на пл. Петрушевича, 3.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...