• Головна
  • Азаров хоче скоротити службу, яка «тисне» на бізнес
13:10, 11 листопада 2011 р.

Азаров хоче скоротити службу, яка «тисне» на бізнес

Кабінет міністрів України має намір реструктуризувати й скоротити вдвічі чисельність санітарно-епідеміологічної служби.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив прем'єр-міністр України Микола АЗАРОВ під час зустрічі з представниками громадських організацій у сфері охорони здоров'я.

«Які основні функції цієї служби? 53 тисячі осіб здійснюють тиск на наших підприємців, на наш бізнес. Ми ухвалили рішення скоротити вдвічі й серйозно реструктуризувати цю службу», - сказав М.АЗАРОВ.

Він підкреслив, що такої служби немає ніде в світі, зокрема у найближчих сусідів України. А, зокрема, в Росії вона значно реформована. «Але там немає таких явищ, якими нас лякають», - підкреслив прем'єр-міністр, відзначивши при цьому, що в країнах, де немає такої служби, створена необхідна законодавча база для контролю за якістю продуктів харчування.

За словами прем'єр-міністра, СЕС була створена в той час, коли виробництвом продуктів харчування займалися виключно державні підприємства, а санепідемслужба контролювала якість їх продукції.

«Можна було далі зберігати цю ситуацію, за якої 53 тисячі осіб, це ціла армія, по суті справи, виконують ту роботу, яку не треба виконувати», - запитав М.АЗАРОВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...