• Головна
  • Костюк доручив до 1 січня скоротити борги з зарплат на Львівщині до 40 млн. грн.
16:49, 9 листопада 2011 р.

Костюк доручив до 1 січня скоротити борги з зарплат на Львівщині до 40 млн. грн.

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк доручив до 1 січня 2012 року скоротити заборгованість із виплати заробітної плати на Львівщини до 40 мільйонів гривень. Про це він заявив під час селекторної наради сьогодні, повідомили Вголосу у прес-службі ЛОДА.

Михайло Костюк, відкриваючи селекторну нараду, зазначив, що у регіоні потрібно управляти усіма напрямками розвитку території, проте основну увагу варто приділяти значущим напрямкам, серед яких є і виплата заробітної плати працівникам.

Голова облдержадміністрації наголосив, що у листопаді потрібно приймати усі заходи по зниженню боргів із заробітної плати, а станом на 1 січня заборгованість із виплати заробітної плати на Львівщини повинна становити не більше 40 мільйонів гривень.

Для розгляду цього питання на селекторну нараду також було запрошено представників усіх контролюючих та правоохоронних органів, зокрема Державної податкової адміністрації України у Львівській області, ГУ МВС України у Львівській області, прокуратури Львівської області, Головного управління юстиції у Львівській області.

Голова Львівської облдержадміністрації наголосив, що влада не повинна впливати на бізнес регіону, але зобов’язана активно стояти на позиції соціального захисту населення, зокрема у частині вчасної виплати заробітної плати.

Михайло Костюк також доручив провести розмови із кожним керівником підприємства-боржника із виплати заробітної плати, а також доручив усім головам райдержадміністрації зробити графік погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Голова Львівської облдержадміністрації також вказав на необхідність проявлення своєї активності не тільки по погашенні заборгованості на цих підприємства-боржниках, але й на необхідності проведення профілактичних випереджувальних робіт щодо недопущення заборгованості на інших підприємствах регіону.

Заборгованість із виплати заробітної плати на Львівщині станом на 1 листопада 2011 року, за оперативними даними, складає 62 млн. грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...