• Головна
  • Депутат Львівської міськради організував прибирання промислової зони для пейнтболу
09:35, 9 листопада 2011 р.

Депутат Львівської міськради організував прибирання промислової зони для пейнтболу

На промисловій зоні біля Рясне-2 вчора влаштували прибирання сміття. Ініціатором акції виступив депутат Львівської міськради від ВО «Свобода» Тарас Гупало, повідомляє кореспондент Вголосу.

Прибирання проводили на великій необгородженій території поблизу руїн ливарного заводу, який побудували ще за радянських часів, але так і не запустили.

Тарас Гупало розповів, що на цій території уже другий рік поспіль проводяться пейнтбольні змагання «Кубок веж». Для змагань територія задіяна лише раз на рік, але пейнтболісти тренуються там 2-3 рази на місяць.

«Тут є місцевість, яка реально подібна на якісь бойові дії. Тому що просто бігати по заводу, який є зруйнований – це не так цікаво. А тут є кущі, є поле, є цікава споруда», – розповів Тарас Гупало.

Депутат зазначив, що є необхідні дозволи для того, щоб відвезти сміття з полігону на Грибовицьке сміттєзвалище. Після сьогоднішнього прибирання гравці у пейнтбол самостійно будуть слідкувати за чистотою на території. Для цього активісти добиватимуться дозволу на встановлення рампи, щоб на територію не заїздив великий транспорт.

У сьогоднішній толоці взяли участь члени молодіжної організації ВО «Свобода», люди, які займаються пейнтболом, зокрема члени клубу «Камікадзе», студенти, працівники ЛКП «Левандівка», які погодилися дати інвентар, селищний голова Рудно, який надав у розпорядження учасників прибирання трактор.

Тарас Гупало розповів, що подібну акцію з прибирання території вони проводили ще минулого року, коли сміття було значно більше.

«Свободівець» звертався із запитами до міського голови Андрія Садового і начальника Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській області Станіслава Броневицького, щоб вони з’ясували, хто викидає сміття у цій зоні. Проте, протягом місяця депутат відповіді не отримав.

За словами депутата, пейнтбольні тренування у Львова ще проводять на мотозаводі, але там приміщення закрите. Натомість територія біля Рясне-2 унікальна тим, що вона на відкритому просторі і має споруди, які справді нагадують вежі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...