• Головна
  • Уряд Ізраїлю оплатить всі витрати на лікування інспектора міліції Надії Андрухів
16:15, 30 липня 2015 р.

Уряд Ізраїлю оплатить всі витрати на лікування інспектора міліції Надії Андрухів

У середу, 29 липня, уряд Ізраїлю погодився оплатити витрати на лікування інспектора міліції Надії Андрухів, яка постраждала під час вибуху на дільничному пункті у Львові.

Про це повідомляє 032.ua із посиланням на допис у facebook Embassy of Ukraine in the State of Israel.

Хотіли б щиро подякувати уряду Ізраїлю, який сьогодні погодився сплатити витрати на лікування пораненій у теракті у Львові

"Хотіли б щиро подякувати уряду Ізраїлю, який сьогодні погодився сплатити витрати на лікування пораненій у теракті у Львові капітану поліції Н. Андрухів, яка знаходиться в ізраїльському госпіталі "Рамбам". Скорішого одуження, Надіє!”, - йдеться в повідомленні посольства у facebook.

В свою чергу, Фонд ім.П.Порошенка долучився до лікування пораненої та витратив близько 1 млн.грн.

Нагадаємо, у вівторок, 14 липня о 9:15,  у Львові на вулиці Плугова, 8а біля дільничого пункту, на розтяжці підірвався 24-річний міліціонер, а близько 10:10, у місті пролунав ще один вибух біля дільничого пункту міліції на вулиці Юрія Липи, внаслідок якого постраждала 31-річна дільничий інспектор Шевченківського райвідділу Львова. Через численні поранення, медики констатували стан обох потерпілих, як крайньо важкий. В свою чергу, правоохоронці кваліфікували вибухи у Львові як теракт.

У п'ятницю ввечері, 17 липня, потерпілу від вибуху у Львові капітана міліції Надію Андрухів, за сприянням Президента, перевезли на лікування до Ізраїлю .

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #вибухи_у_Львові #Надія_Андрухів #лікування_в_Ізраїлі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...