• Головна
  • На Львівщині зросла кількість злочинів, пов’язаних з незаконним обігом зброї
11:15, 30 липня 2015 р.

На Львівщині зросла кількість злочинів, пов’язаних з незаконним обігом зброї

Впродовж цього року працівники різних підрозділів міліції Львівщини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань 146 фактів, пов’язаних з незаконним обігом зброї та вибухівки. Це на одинадцять більше ніж за весь минулий рік.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ГУМВС України у Львівській області.

Так, за словами начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Миколи Гладюка, від початку року працівники міліції вилучили з незаконного обігу 25 одиниць вогнепальної зброї, один гранатомет, 16 гранат та більше трьох тисяч патронів різного калібру.

 На сьогодні не розкритими залишаються три справи

“Крім того, було зареєстровано десять випадків, пов’язаних з вибухами. П’ять із них – через необережне поводження з вибухонебезпечними предметами. Маємо два випадки умисного пошкодження майна, один - посягання на життя працівника правоохоронного органу та два терористичних акти. На сьогодні не розкритими залишаються три справи”, - розповів Микола Гладюк.

Зазначимо, що за перше півріччя 2015 року на Львівщині зареєстровано п’ять злочинів, скоєних з використанням вогнепальної зброї. Правоохоронці повідомили про підозру особам в 92 кримінальних провадженнях, пов’язаних з незаконним обігом зброї та вибухівки, до суду скеровано 99 проваджень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #незаконний_обіг_зброї #злочини_МВС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...