• Головна
  • Що таке натяжні стелі, яке їх пристрій?
20:48, 27 липня 2015 р.

Що таке натяжні стелі, яке їх пристрій?

Що таке натяжні стелі, яке їх пристрій? Як вони встановлюються в квартирі? У чому плюси і мінуси натяжних стель? Ці та інші питання розберемо в цій статті.

З наближенням теплої пори року і сезону відпусток, на жаль, приходять деякі проблеми і труднощі. У багатьох виникає почуття жаху від думок про майбутній ремонт. Особливо, якщо він стосується роботи з стелею. Дійсно, вона є однією з найважчих робіт.

Натяжні стелі Львів мають незаперечні переваги. Глянцева фактура візуально збільшує висоту приміщення. В кімнаті, де встановлена натяжна стеля, завдяки дзеркальній поверхні здається, що над головою більше простору. Особливо, якщо полотно темних відтінків — в такому разі стеля набуває ефектної глибини, котрої нема у у класичного білого чи ледь тонованого світлого. Наприклад, смарагдово-зелений надасть кімнаті атмосферності літнього лісу, а синій — вечірнього неба над степом чи високогір’ями.

Натяжна глянцева площина чудово поєднується із іншими матеріалами. Це дозволяє проектувати оригінальні дизайнерські проекти із багаторівневими стелями. Як правило, комбінують плівку ПВХ і гіпсокартонний короб, подекуди — натяжні полотна різних кольорів і фактур. Справжніми витворами мистецтва і конструктиву є об’ємні натяжні стелі, або, як їх ще називають — 3D стелі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,97
43,10
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...