08:53, 3 листопада 2011 р.

Янукович звільнив Цимбалюка

Президент України Віктор Янукович звільнив голову Львівської облдержадміністрації Михайла Цимбалюка.

Офіційний указ про це оприлюднено на офіційному сайті глави держави.

Додамо, що іншим указом Президент України Віктор Янукович звільнив з посади голову Запорізької ОДА Бориса Петрова.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилась інформація про те, що голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк написав заяву про відставку. Про це повідомило джерело в уряді.

Це трапилось після розширеного засідання уряду, де прем'єр-міністр жорстко розкритикував керівника Львівщини.

"Дуже поганi справи у Львiвський областi. Будiвництво виросло менше, нiж на один вiдсоток. При тому, що там за рахунок бюджету побудували стадiон i аеропорт. Якщо ми приберемо цi обсяги, то в областi буде провал", - сказав Азаров.

За результатами урядового засiдання Вiктор Янукович не оголосив кадрового рiшення стосовно Михайла Цимбалюка, заявивши, правда, що пропонує добровiльно подати у вiдставку тим чиновникам, якi не справляються зi своїми обов'язками.

Нагадаємо, Михайло Цимбалюк вже писав заяву про відставку після подій 9 травня у Львові. «Працюючи на різних посадах, я завжди розумію (я про це, до речі, заявляв у день мого призначення), що якщо Президент підписав указ про призначення, то однозначно буде указ про звільнення. Я морально готовий до того, що в разі невиконання тих директив, які мені доручає Президент, або з інших якихось міркувань глави держави, я буду звільнений з посади. Тобто я готовий морально, в мене заява, як то кажуть, завжди в шухляді», - заявив тоді Михайло Цимбалюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...