• Головна
  • У Львові відбудеться показ французьких короткометражок
13:45, 1 листопада 2011 р.

У Львові відбудеться показ французьких короткометражок

3 листопада у Львові відбудеться показ підбірки французьких короткометражок Французьке Rendezvous. Про це повідомила Ольга Райтер, представниця мистецької формації Wiz-Art.

За її словами, фільми особисто представить франко-італійська сценаристка і режисер К'яра Мальта. Так, четвертого листопада о 17:00 К'яра проведе майстер-клас на тему "Розкриття власної ідентичності у створенні фільму" у Альтер Клубі (каб.001, Палац мистецтв, Львів).

У програмі Французького Rendezvous шість фільмів. Різні за своєю проблематикою, - медитативні і символічні фільми К'яри Мальти, зворушлива історія про самотність і співчуття Бернара Тангі, любовні переживання та інтриги від Андре Кавайє, нищівна сатира на сучасну ситуацію у світі від Віанне Мервій та замальовка на тему подружніх ревнощів від Бібі Насері, - фільми з підбірки прекрасно демонструють французьку любов до життя і вміння самоіронізувати.

Довідка

К'яра Мальта займається режисурою з 2005 року і є авторкою багатьох короткометражних фільмів. Варто згадати, що фільм "Любов на трьох" увійшов у програму Міжнародного фестивалю Wiz-Art у 2011 році. Зараз режисерка працює над своєю першою повнометражною стрічкою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...