• Головна
  • Кінцеві зупинки автобусних обласних маршрутів, перенесуть на найближчі автостанції у межах Львова
14:50, 15 липня 2015 р.

Кінцеві зупинки автобусних обласних маршрутів, перенесуть на найближчі автостанції у межах Львова

Водночас, у центральну частину міста, заїжджатимуть лише автобуси туристичних напрямів.

Про це 032.ua повідомили у пресс-сужбі ЛОДА.

Під час зустрічі із перевізниками, які сьогодні, 15 липня пікетували ОДА з вимогами обговорити питання стосовно маршрутів Стрийському, Сколівському та Жидачівському напрямках, голова обласної ради Олег Синютка зазначив, що відтепер у центральну частину міста, зокрема і на залічний вокзал, заїжджатимуть лише автобуси туристих напрямів, що дасть можливість значно розвантажити місто.

Пасажири, які доїжджають до цієї автостанції, повинні із комфортом дістатись як до залізничного вокзалу, до центру так і до інших автостанцій

“Концепція пасажирських перевезень має таку мету: на кожному напрямі має бути автостанція, яка зможе приймати обласні маршрути та розвантажити місто. Пасажири, які доїжджають до цієї автостанції, повинні із комфортом дістатись як до залізничного вокзалу, до центру так і до інших автостанцій. Тому, зі Стрийського напрямку автобуси їхатимуть на Стрийський автовокзал, з Жовківського напрямку – на автостанцію "Північний" і так далі”, - розповів Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні львівські перевізники пікетували ЛОДА, з вимогою звільнити директора департаменту дорожнього господарства держадміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #мітинг_перевізників #Олег_Синютка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...