• Головна
  • У маршрутках Львова звучатиме аудіоролик про кишенькових злодіїв
18:03, 31 жовтня 2011 р.

У маршрутках Львова звучатиме аудіоролик про кишенькових злодіїв

Відтепер у громадському транспорті Львова можна буде прослухати аудіоролик про те, як вберегтися від крадіжок, та як діяти далі, якщо, все ж, злочин скоєний.

Про це 31 жовтня ЗІКу повідомив СЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Аудіоролик з попередженням відтепер лунатиме у всіх маршрутках. На те, щоб ще раз нагадати пасажирам про можливу небезпеку, правоохоронців наштовхнули непоодинокі випадки скоєння злочинів у громадському транспорті.

Тож працівники Державтоінспекції Львова розробили поради для пасажирів та роздали аудіозаписи усім перевізникам.

«Ми вирішили записати і роздати ці записи всім автоперевізникам для того, щоб під час руху вони могли їх включати і нагадувати пасажирам про те, що є небезпека стати жертвою кишенькового злодія, що треба бути уважнішими», – розповів начальник ВДАІ м. Львова Богдан Мицак.

Водії маршруток таку ініціативу сприйняли охоче. Адже і самі постійно мають справу зі скаргами пасажирів на крадіжки у маршрутках. Кажуть, таке трапляється по декілька разів на тиждень. Тож вмикатимуть для пасажирів попередження якомога частіше.

Пасажири теж вбачають позитив у нововведеннях. Адже, часом, власна необачність може закінчитись втратою речей. Сподіваються, що такий ролик мав би принести користь.

У салонах маршруток розклеїли також листівки з попередженнями. Ця інформація висітиме і у електротранспорті – трамваях та тролейбусах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...