• Головна
  • Львівські правоохоронці перевіряють причетність керівника одного із цвинтарів, який начебто вимагав хабаря за надані послуги
12:45, 8 липня 2015 р.

Львівські правоохоронці перевіряють причетність керівника одного із цвинтарів, який начебто вимагав хабаря за надані послуги

У понеділок, 6-го червня, директора Сихівського цвинтаря затримали за підозрою в отриманні хабаря у розмірі 1000 тисячі гривень. Його звинувачують у неправомірному наданні місця для поховання.

Про це 032.uа повідомили у прес-службі ЛМР.

Однак, за словами директора ЛКП “«Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» Василя Глови, дозвіл на поховання видали ще минулого тижня, а так званий хабар з власної ініціативи віддала родичка померлої людини, назвавши її подякою.

А вже у понеділок до нього в кабінет жінка повернулась, подякувала та поклала на стіл 1000 гривень

“Минулої п’ятниці до нас звернулася жінка, яка просила дати дозвіл на поховання людини, яка мешкала в іншому місті. Керівник установи такий дозвіл видав. А вже у понеділок до нього в кабінет жінка повернулась, подякувала та поклала на стіл 1000 гривень. Після чого у кабінет керівника одразу увірвались працівники Управління протидії злочинності, затримали чоловіка та склали акт”, - розповів Василь Глова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #керівник_цвинтаря #Сихів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...