• Головна
  • Зі сльозами на очах на Львівщині провели в останню дорогу 21-річного Івана Попіля, який загинув в зоні АТО (ФОТО)
Новина дня
15:11, 7 липня 2015 р.

Зі сльозами на очах на Львівщині провели в останню дорогу 21-річного Івана Попіля, який загинув в зоні АТО (ФОТО)

Новина дня

У селі Заріччя, що у Львівської області відбулися похорони Івана Попіля – 21-річного бійця Національної гвардії, який понад місяць тому з побратимами загинув у машині, що підірвалася на фугасі бойовиків під Попасною.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України

Тіла Івана Попіля та ще одного захисника незалежності України були настільки понівечені, що для ідентифікації довелося проводити експертизу ДНК. Після цього і вдалося встановити особи загиблих.

Домовину з тілом полеглого воїна доставили з Києва до Львова. Від містечка Рудки і до Самбора, а це понад тридцять кілометрів.

Мешканці навколишніх сіл о 3-й годині ночі зустрічали домовину з синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами, стоячи на колінах.

У Самборі на площі Пам’яті біля пам’ятника Провіднику ОУН Степану Бандері на Героя АТО чекало чимало небайдужих містян. Тут же священики відслужили панахиду за загиблим. Далі кортеж машин зі синьо-жовтими прапорами поїхав в село до рідного дому нацгвардійця. Обабіч дороги, довжина якої понад десять кілометрів, горіли лампадки.

Цілу дорогу – від хати, до церкви, а потім на сільський цвинтар труну несли військові, а траурну процесію супроводжував духовий оркестр.

Поховали Івана Попіля під військовий салют на сільському цвинтарі Воютич. На ньому покоїться ще один загиблий в АТО десантник Ігор Добровольський.

Нагадаємо, від початку бойових дій на передовій загинуло 164 бійця зі Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Герой #АТО #похорони #новини #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...