• Головна
  • За порушення природоохоронного законодавства складено 160 протоколів
12:20, 24 жовтня 2011 р.

За порушення природоохоронного законодавства складено 160 протоколів

З початку 2011 року працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» оформили 160 протоколів за порушення природоохоронного законодавства, інформує прес-служба Львівської міськради.

98 з них стосувалися охорони атмосферного повітря, 41 – поводження з відходами та 19 – знищення і пошкодження зелених насаджень. Усі адмінпротоколи скеровані на розгляд Державної екологічної інспекції у Львівській області. Загалом було проведено 375 перевірок підприємств та установ.

Найчастіше працівники КП «Адміністративно-технічне управління» фіксували порушення щодо відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, порушення правил експлуатації газоочисних установок, порушення правил поводження з відходами, зокрема відсутність контролю за якістю стічних вод та поточного обліку відходів, їх збирання та зберігання у не відведених місцях, відсутність відповідальної особи у сфері поводження з відходами, а також знищення та пошкодження міських зелених насаджень.

Нагадаємо, що за порушення природоохоронного законодавства передбачаються штрафні санкції у розмірі від п`яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...