• Головна
  • На Львівщині 200 обласних маршруток вже обладнали GPS-навігацією
18:00, 23 червня 2015 р.

На Львівщині 200 обласних маршруток вже обладнали GPS-навігацією

Зараз формують базу для автоматизованої системи управління приміськими та міжміськими автобусними пасажирськими перевезеннями та оснащують маршрутки  GPS-навігацією. 200 маршрутних автобусів області уже обладнано GPS-трекерами, решту планують встановити до кінця цього  року.

Про це йшлося під час наради у голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, яка відбулася у понеділок, 22 червня, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Начальник відділу дорожнього господарства департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Надія Ситник повідомила, що в обласній адміністрації розпочалася робота із внесення інформації у електронну базу даних автобусних маршрутів.

"Львівська облдержадміністрація впроваджує систему електронного відстеження роботи автобусів за допомогою GPS-навігаторів із подальшим створенням єдиного диспетчерського пункту, який контролюватиме наявність автобусів на маршруті, дотримання ними маршруту та графіку руху. Уже внесено в базу 50 маршрутів. В інформаційній базі містяться дані про наявні у перевізника транспортні засоби, зупинки на маршрутах, а також фіксується час, коли водій повинен прибути на певну зупину. Це дасть можливість здійснювати контроль за роботою перевізника", - розповіла  Надія Ситник.

За її словами, загалом на Львівщині є 694 маршрути на яких працює 1 436 автобусів, із них  близько 200 уже обладнано GPS-навігаторами. "Складено графік, згідно з яким до якого до кінця року всі маршрутні автобуси Львівщини повинні бути обладнані такими пристроями", - зазначила начальник відділу.

До слова, у квітні депутати Львівської обласної ради прийняли Програму з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах і вулицях міст Львівщини на 2015-2017 роки, відповідно до якої на Львівщині створять автоматизовану систему управління приміськими та міжміськими автобусними пасажирськими перевезеннями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,87
EUR
42,78
42,85
PLN
9,85
9,88
Оголошення
live comments feed...