• Головна
  • У Львові роми викрали 2-річного хлопчика і тримають його у своєму таборі, - активістка (ФОТО)
18:07, 22 червня 2015 р.

У Львові роми викрали 2-річного хлопчика і тримають його у своєму таборі, - активістка (ФОТО)

Лариса Мельниченко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що роми викрали білявого хлопчика, якому приблизно два з половиною роки

За словами Лариси Мельниченко, 19 червня 2015 року, о 8 ранку вони з командою Благодійного фонду приїхали до Львова і коли чекали на людину, яка мала їх зустріти, стали свідками, як у циганському таборі перебував білявий хлопчик, який не схожий був на інших дітей ромів.

“Наша дівчина помітила, як з-під ковдри виліз маленький білявий хлопчик років двох з половиною, він був напівголий. Циган, який грав роль «дідуся» жорстоко вдарив його по голові, потім підключилася і «бабуся» завдавши малюкові ще кілька ударів.

Ми не могли байдуже спостерігати цю картину і вирішили втрутитися в «сімейні розборки». Наші хлопці підійшли, щоб з'ясувати хто є хто, викликали міліцію. Малюк з вигляду не був схожий на циганську дитину, він блондин з блакитними очима і молочним кольором шкіри, ніколи у циган ми не бачили подібних дітей. Дитину викрали- вирішили ми!

вік малюка про який йде мова не збігався з віком зазначеним у Свідоцтві”, - пише Лариса Мельниченко на своїй сторінці у Facebook.

Підійшли до міліціонерів. Тут з'явилася і смуглява мама, чорноока жінка років 25-ти. Вона представила свої документи і документи дітей, серед яких було свідоцтво про народження когось хлопчика Васі, де вказано, що йому 3 роки, але от невдача вік малюка про який йде мова не збігався з віком зазначеним у Свідоцтві”, - пише Лариса Мельниченко на своїй сторінці у Facebook.

За словами активістки, міліція проігнорувала цей випадок і не вжила жодних заходів.

Відтак жінка звертається до усіх небайдужих знайти справжню матір дитини і повернути хлопчика додому.

“Давайте будемо діяти разом і допоможемо малюкові знайти свою справжню сім'ю”, - закликає Лариса Мельниченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #викрадення #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,65
42,73
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...