• Головна
  • У скандальній російській школі Львова досі не зробили ремонту
17:30, 20 жовтня 2011 р.

У скандальній російській школі Львова досі не зробили ремонту

Від міського голови Львова Андрія Садового вимагають пояснити, чому, попри обіцянки влади, у приміщенні середньої школи № 35 не було проведено ремонту. З відповідним зверненням до міського голови звернувся Тадей Едер, голова фракції "Партії регіонів" у Львівській міськраді.

Так, під час зустрічі шкільної ради з мером у червні нагальним визначили питання щодо ремонту даху у школі.

На це у бюджеті заклали 295 тисяч гривень, а тоді цифру зменшили до 240 тисяч гривень. Проте ні влітку, ні восени жодних робіт не провели. Відтак мера просять пояснити, чому так сталося.

Нагадаємо, що батьківський комітет школи №35 з російською мовою навчання заявляв про бажання міської влади під прикриттям ремонту закрити навчалньий заклад.

Згодом у міськраді інформували про звільнення директора школи №35 через те, що у одному з приміщень навчального закладу знайшли графічні зображення з сатаністськими й расистськими написами.

Водночас як поінформувала lviv.expres.ua сама Лариса Корнійчук, директор школи №35, вона досі залишається на своїй посаді.

А скандал з написами у приміщенні складу пані Корнійчук називає провокаціями екс-начальника управління освіти Львівської міськради Володимира Огури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...