• Головна
  • Обов’язок кличе: у Львові вдосконалюють мобілізаційний процес для українських військовослужбовців
13:00, 17 червня 2015 р.

Обов’язок кличе: у Львові вдосконалюють мобілізаційний процес для українських військовослужбовців

В Україні триває триває п’ята хвиля часткової мобілізації, яка розпочалася ще 10 квітня.

Про це у коментарі 032.ua. розповів керівник Західного регіонального  медіа-центру  Міністерства Оборони України, Олександ Поронюк.

За словами Олександра Романовича, під час часткової мобілізації, окрім людського ресурсу армію намагалися забезпечити усім необхідним матеріальним ресурсом.

"Змінюється навіть законодавство, відбувається переведення фінансових потоків для того, щоб мобілізація виконувалась більш якісно.

«Все удосконалюється. У порівнянні із першою хвилею мобілізації, коли набирали всіх підряд, бо думали, що солдат піде туди, побрязкає зброєю і повернеться назад. Тому, ці прорахунки були враховані, зараз все відбувається більш систематично. Змінюється навіть законодавство, відбувається переведення фінансових потоків для того, щоб мобілізація виконувалась більш якісно.

Кожний обласний військовий комісаріат має свої завдання. За останню хвилю часткової мобілізації, яка має тривати 210 діб, в усі збройні формування української армії, на службу було призвано близько 20 000 військовослужбовців з усієї України. Крім особового складу, на Схід країни готують  і матеріальне забезпечення: польові кухні, автомобілі, спеціальну техніку. Це робиться для того, щоб максимально підвищити боєздатність нашої армії. Тож, можна впевнено сказати, що план на мобілізацію ми виконуємо», - зазначив Олександр Поронюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #п'ята_хвиля_мобілізації
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...