• Головна
  • Ми обов’язково переможемо, треба трішки почекати, - військовослужбовець 80-ї аеромобільної бригади
17:40, 12 червня 2015 р.

Ми обов’язково переможемо, треба трішки почекати, - військовослужбовець 80-ї аеромобільної бригади

Сьогодні, 12 червня, до Львова повернулись бійці, які впродовж трьох місяців зі зброєю в руках боронили Україну від зазіхань терористів.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Бойові побратими – Андрій та Богдан, які 3 місяці виконували завдання на Сході країни нарешті повернулись додому. Змучені, але безмежно щасливі від того, що вже зовсім скоро зможуть побачити своїх рідних та близьких, хоч ненадовго поринути у спокійне, мирне життя, яке вони покинули задля захисту України. Військовослужбовці родом із Львівщини, вони з усмішкою на обличчі, розповіли про свої перші враження після повернення у рідний край та про подальші плани.

« Перш за все буду допомагати своїй дружині, дітям яким, звичайно, було тяжко без нас. Маю велике господарство, за яким постійно треба доглядати. Я хочу працювати із землею, повернутись у те життя, яке було до поїздки на Схід. Своє завдання ми там виконали, тож із чистим сумлінням повертаємось у рідні домівки», -  розповідає Андрій.

А от його побратим Богдан запевняє,що українська армія тепер зовсім інша, ніж була торік. А це означає, що перемога буде за нами, потрібно лише набратись терпеливості:

"Тепер ми мажмо добре озброєну, вишколену  армію, мобільну розвідку. Ми обов’язково переможемо, треба трішки почекати

«Вони спочатку думали, що нас дуже легко захопити. Але тепер ми маємо добре озброєну, вишколену  армію, мобільну розвідку. Ми обов’язково переможемо, треба трішки почекати. Просто такі питання вирішують люди наверху. Але у випадку нового наступу, повірте мені, армія готова в будь-яку мить достойно відповісти на агресію ворога. Наших військ на Сході дуже багато, ми навіть не знаємо точної кількості. Але вони розуміють, що в разі нападу отримають добренького прочухана», - запевнив Богдан.

Нагадаємо, що  До Львова повернулися воїни, які захищали країну у зоні бойових дій (ФОТО). Іх зустрічали рідні, близькі. друзі та просто небайдужі люди.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #АТО #зустріч бійців #80 аеромобільна бригада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,87
EUR
42,82
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...